CAT ESP
< tornar
Lloguer de bastida tubular de marc per rehabilitar un edifici de Barcelona

Bastides Tubulars | Lloguer i Muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc per rehabilitació de façana i balcons en un edifici de Barcelona | Maig 2019

Barcelona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc en un edifici del carrer Padilla de Barcelona.  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació  i reparació de la façana i dels balcons.

Per realitzar aquestes tasques de rehabilitació i reparació  de la façana i dels balcons, ha estat necessari fer el disseny i la instal·lació d’una bastida Dorpa tubular de marc de passera doble (o,70 metres d’ample) amb mènsules d’ampliació i una base per als vianants de 1,8 metres d’ample. Aquesta bastida té un total de 400 metres quadrats instal·lats. La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada aproximada de tres mesos.

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar