CAT ESP
< tornar

Avís Legal

AVÍS LEGAL

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

 

Raó social: OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. (OSG)

NIF: B17395781

Adreça: Carrer Joan Torro i Cabratosa, 18 – 1 1C – 17005 – Girona – GIRONA

Telèfon: 972244824

Email: lluissoler@osg.cat

Registre Mercantil de Girona: Registre Mercantil de Girona, Inscripció 1ª, Tom 653, Llibre 0, de la secció 8ª, Foli 15, Fulla GE12.452

 

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.osg.cat

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. (OSG) i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de OSG SERVEIS GRUP, S.L.U..

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. (OSG) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de OSG SERVEIS GRUP, S.L.U.. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. ((OSG)) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: OSG SERVEIS GRUP, S.L.U.

Finalitat: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web

Legitimació: per consentiment de l’interessat

Termini de conservació: el legalment establert

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

 

Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web

 

 

Responsable:

Titular: OSG SERVEIS GRUP, S.L.U.

C.I.F: B17395781

Domicili social: Carrer Joan Torro i Cabratosa, 18 – 1 1C – 17005 – Girona – GIRONA, Girona

E-mail: lluissoler@osg.cat

Telèfon: 972244824

 

 

OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. és el responsable del tractament de les dades personals i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (*GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

 

Finalitat del tractament:

– La prestació dels nostres serveis relacionats amb la construcció, instal·lacions, reformes i obres en general.

– Donar resposta a les sol·licituds d’informació que ens faci arribar a través dels formularis de contacte

– Enviar-li periòdicament informació sobre els nostres productes i/o serveis, en cas de subscriure’s a la nostra newsletter.

Les dades personals que l’Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en aquesta, seran tractats amb caràcter general amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com amb qualsevol altra finalitat a la qual es refereixin els formularis i funcionalitats ofertes a cada moment a través de la web.

 

Legitimació:

OSG SERVEIS GRUP, S.L.U., tractarà les dades personals facilitades pel propi interessat per a donar resposta a la seva sol·licitud d’informació, o per a la prestació del servei sol·licitat, mitjançant el consentiment de l’interessat. L’usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment.

La base legal dels tractaments és el consentiment atorgat pels Usuaris prestat mitjançant l’acceptació de la present Política de Privacitat i les caselles corresponents.

 

Criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’aquests.

 

Destinataris:

OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. no cedirà dades personals a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal sobre aquest tema. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.

Els proveïdors de serveis externs amb els quals OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

 

Drets que assisteixen a l’Interessat:

– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

 

Dades de contacte del Responsable del Tractament, per a exercir els seus drets:

Titular: OSG SERVEIS GRUP, S.L.U.

C.I.F: B17395781

Domicili social: Carrer Joan Torro i Cabratosa, 18 – 1 1C – 17005 – Girona – GIRONA

E-mail: lluissoler@osg.cat

Telèfon: 972244824