CAT ESP
< tornar

Reforma Integral unió 2 pisos Sant Feliu de Guíxols – Fase Fi d’obra – Juliol 2017

A OSG Serveis Grup com empresa dedicada a les reformes en general, hem finalitzat aquest projecte de reforma integral on s’havien d’unir dos pisos de la vila de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). En aquesta fase del projecte podríem dir que ja quasi be hem finalitzat l’obra a l’espera de la neteja final. Durant aquesta fase del projecte hem pavimentat el terra amb ceràmica porcellànica gris de grans dimensions, s’han revestit les parets dels banys amb el mateix tipus de rajol que el terra, de colors terrosos i grisos. A més, per als sanitaris dels banys s’ha triat la marca Roca, amb piques sobreposades en encimeres de fusta de roure, amb un conjunt d’aixetes de caire industrial, tasses de bany suspeses,  miralls de grans dimensions amb il·luminació indirecte col·locada darrera dels mateixos i halògens de tipus LED al sostre.  Per a la fusteria interior de portes i armaris, s’ha triat els colors blancs amb manetes d’acer polit, per a les portes interiors i les portes dels armaris de les habitacions, i l’acabat de xapat de roure envernissat per als interiors dels armaris i alguns prestatges i mobles auxiliars que s’ha construït ad-hoc per aquest projecte de pis avantguardista de la Costa Brava.

La cuina es troba oberta a una gran sala que servirà de menjador i  sala de estar, des d’on es pot veure sense moure’ns de la gran illa instal·lada al centre, l’horitzó de la Costa Brava gràcies als grans finestrals de portes corredisses d’alumini que hi ha a la façana exterior. El mobiliari de la cuina, s’ha acabat amb portes de lacat blanc mate i roure, amb sistema de tirador tipus ungler (“uñero”) per als mobles baixos i obertura tipus Push per als mobles alts, continuant l’estil de tot el projecte. Els calaixos tenen un sistema de tancament amortiguat facilitant un tancament suau a l’usuari.

L’illa té un taulell de quars Blanc Zeus Extreme de la marca Silestone, amb aigüeres Franke d’instal·lació sota encimera i conjunt d’aixetes Hansgrohe Talis. Les portes i el frontal de l’illa són xapats de fusta de roure envernissat.

Els electrodomèstics que completen la cuina són una placa d’inducció Siemens amb zona flexinducció, un forn pirolític Siemens, un microones i un frigorífic americà Siemens amb dispensador d’aigua, un renta-vaixelles integrable Siemens.

Fase anterior del projecte d’unió de dos pisos a Sant Feliu de Guíxols: Construcció de parets, trasdossats, tancaments d’alumini a la Reforma Integral Unió de 2 pisos a St. Feliu de Guíxols.

Clickeu sobre les fotos si les voleu veure més grans.