CAT ESP
< tornar
Reforma ampliació casa Riells juny 2017 - OSG Serveis Grup

Reforma-Ampliació de casa a Riells i Viabrea – Fase d’enderroc – juny 2017

A OSG Serveis Grup, com empresa dedicada a les reformes en general,  estem portant a terme l’ampliació d’una casa a Riells i Viabrea (La Selva). Com podeu veure a la foto de la capçalera, ja hem fet els treballs d’enderroc i formació de les regates per a les diferents instal·lacions  que es preveuen en aquest projecte d’ampliació d’habitatge a la població de Riells i Viabrea.

Com podeu veure, OSG Serveis Grup, ha realitzat les feines de col·locació dels premarcs de ferro, per a la instal·lació posterior dels tancaments exteriors d’alumini o PVC amb una alta eficiència energètica. Les regates s’han fet d’acord amb la normativa vigent per a les instal·lacions d’electricitat doméstica, així com per al cablejat de les connexions d’antena satèl·lit i TDT, el cablejat del telèfon i amb previsió de posar posteriorment  fibra optica, tant punt sigui posible. Així mateix s’ha fet la correcta instal·lació d’aigua sanitària freda i calenta soterrades al paviment  amb els seus colors corresponents.

Següent fase del projecte d’Ampliació de Casa a Riells i Viabrea: Col·locació d’aïllament i paviment en el projecte d’ampliació d’una casa a Riells i Viabrea