CAT ESP
< tornar
Protecció de dades Personals - OSG Serveis Grup SL

Política de privadesa

Benvolgut usuari  et donem la benvinguda al nostre web corporatiu i les gràcies per arribar fins aquí.

Aquesta pàgina conté tota la informació relativa a la gestió de les teves dades personals i a la política de tractament de les dades recollides en qualsevol dels formularis existents en aquest web.

La teva privadesa es molt important per a OSG Serveis Grup. En aquesta declaració de privadesa t’expliquem quines són les dades recopilades i quina finalitat tenen.  En aquest web es respecten  i tenim cura de les dades personals facilitades pels usuaris. Com usuari has de conèixer que els teus drets estan garantits.

Advertim que aquesta Política de privadesa podrà variar en funció de les exigències  legislatives o d’autoregulació, pel que es recomana als usuaris que visitin el nostre web periòdicament. Serà d’aplicació en cas de que els usuaris decideixin emplenar algun formulari dels existents en aquest lloc web i que recullin dades de caràcter personal.

El dia 25 de maig de 2018, s’aplicà la normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i estem adequant la nostra política de privadesa existent i regulada fins ara per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el  Reglament de Desenvolupament de la LOPD. Així mateix, també compleix amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrónic (LSSICE o LSSI)

Per aquest motiu, l’informem que a partir del 25 de maig de 2018, seguirem protegint les seves dades personals, segons les exigències de la normativa europea.

Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) comporta que:

Responsable del tractament de les teves dades personals

1.- El Responsable del Tractament de les seves dades personals és OSG SERVEIS GRUP, SLU:

 • Identitat del Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
 • Nom Comercial: OSG Serveis Grup
 • CIF: B17395781
 • Domicili social: Carrer Joan Torró Cabratosa, 18 del P.I. Mas Xirgu de (Girona), CP 17005
 • Correu electrònic: admin@osg.cat
 • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.
Principis d'aplicació de la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre es requerirà el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per les quals són requerides. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantinguts durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.
Com s'ha recopilat les teves dades personals

Les dades personals que s’han recollit en la nostra web procedeixen de:

 • Formulari de contacte (Nom i cognoms, adreça, població, codi postal, telèfon, adreça de correu electrònic)
 • Formulari de Sol·licitud de pressupost ((Nom i cognoms, adreça, població, codi postal, telèfon, adreça de correu electrònic)
 • Formulari de demani pressupost del Cataleg de productes i serveis (Nom i cognoms, adreça de correu electrònic)
 • Formulari de Subscripció al Bulletí (Nom i cognoms, adreça de correu electrònic)
Finalitat i usos

2.-La finalitat del tractament de les seves dades personals es la gestió i prestació de la relació negocial, així com enviar informació que pugui resultar del seu interès dels nostres productes i/o serveis prèviament sol·licitats per vostè i de les activitats gestionades directament per aquesta empresa o empreses associades, així com enviar-li informació, promocional i/o publicitària dels nostres productes i/o serveis. (més info 2):

La finalitat del tractament és la gestió de dades per prestar els serveis prèviament sol·licitats pel client i enviar-li comunicacions o informació del servei i activitats de l’empresa, que puguin resultar del seu interès.

o La base jurídica que empara el tractament de les seves dades personals, és el lliure consentiment del interessat, el qual pot ésser revocat en qualsevol moment.

o Les categories de dades que disposem de la persona interessada són: noms, cognoms, adreça postal, número de compte bancari, e-mail

o En el cas de no desitjar rebre informació comercial, promocional i/o publicitària podrà revocar el seu consentiment comunicant la seva baixa a l’adreça electrònica admin@osg.cat

Cessió de les dades a tercers

3.-Les seves dades no seran comunicades a tercers sense el seu previ consentiment, a no ser que existeixi una previsió legal que així ho estableixi per al compliment de la prestació contractual, ni tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions. (més info 3):

o Las categories de persones interessades son qualsevol persona que mitjançant el seu consentiment manifesti la seva voluntat de rebre comunicacions sobre els productes i/o serveis de l’empresa.

Transferències Internacionals de Dades
Hidden content
Termini de conservació de la informació personal
Hidden content
Quins són els teus drets?

4.-Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat adreçant-se per escrit a OSG SERVEIS GRUP, SLU, amb domicili social al carrer Joan Torró Cabratosa, 18 del P.I. Mas Xirgu de Girona, CP 17005 o a l’adreça electrònica admin@osg.cat (més info 4)

o Tota persona té dret a sol·licitar al Responsable del Tractament l’accés a les seves dades personals, la seva rectificació o supressió, la limitació del seu tractament o la seva oposició al mateix, així com el dret a la portabilitat de les seves dades.