CAT ESP
< tornar
Inscripcions Obertes - 12a Cursa Solidaria Bombers del Parc de Girona 2019

OSG Serveis Grup col·labora amb la XIIa Cursa Solidària dels Bombers del Parc de Girona | Agost 2019

Girona.- OSG Serveis Grup empresa amb llarga tradició en patrocinis esportius, un any més és empresa col·laboradora de la XIIa Cursa Solidària dels Bombers del Parc de Girona. Enguany la XIIa Cursa Solidària dels Bombers de Girona es realitzarà el diumenge 15 de setembre de 2019, i la sortida i la arribada seran a les 9:30 del matí per les curses infantils i a les 10:00 del matí per les curses dels adults, des del Parc de Bombers de Girona situat al carrer Joan Torró i Cabratosa núm. 15 de Girona, davant per davant de la nostra seu central.

XIIa Cursa Solidària Bombers del Parc de Girona 2019

La cursa que tindrà un recorregut llarg de 12 kilòmetres  i un recorregut curt de 6 kilòmetres pels adults, i pels infants 3 recorreguts en funció de les franges de edat, ja té oberta la inscripció en la pàgina web de l’Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona, i pots inscriure’t on-line fins el divendres 13 de setembre  a les 12:00 PM.  Les inscripcions presencials es podran fer el mateix dia de la cursa de les 7:30 h fins les 9:00 del matí per les curses infantils i fins les 9:30 per les curses dels adults.

Tots els nens fins als 12 anys tenen la inscripció gratuïta, i pels participants de més de 12 anys les 50 primeres inscripcions online tenen un preu de 5 euros les 50 primeres inscripcions, 10 euros per les posteriors a aquestes i qui no ho faci online el dia de la cursa 13 €. A més del dorsal solidari tindrà un preu de 5 euros.

Els runners participants tindran un regal sorpresa, a més de l’esmorzar, que com sempre serà pa amb botifarra i beguda. El trofeu del podi dels adults serà una casc de bombers i també i haurà el sorteig de diferents paneres de regals cedides per les empreses que col·laboren en la XIIa Cursa Solidària.

Esperem que aquest any la participació sigui molt  alta!! 

Si t’agrada la nostra col·laboració, podries deixar una ressenya al Google. Gràcies