CAT ESP
< tornar

Obres | Reforma-Ampliació d’un xalet de luxe a Begur | Forjats i encofrats ampliació dormitori i escala (Maig 2018)

Begur.- A OSG Serveis Grup com a constructora de xalets de luxe a la Costa Brava (Girona), continuem amb la construcció per reformar i ampliar un  xalet de luxe a la Platja Fonda de Begur (Costa Brava-Girona).

En la reforma-ampliació d’aquest xalet de luxe de Begur, aquesta última setmana de maig, continuant amb l’ampliació d’aquest xalet de luxe de la Costa Brava, s’han fet el treballs del forjat  de la primera planta per al dormitori principal, els forjats i encofrats de l’escala i replà d’accés a punt per formigonar, i s’han excavat les rases per entrar les escomeses dels serveis generals i fonamentació d’un mur al jardí.

Forjats i encofrats a punt per formigonar

Dins el projecte d’ampliació d’aquest xalet de luxe de Begur, es té previst ampliar la planta primera per fer un dormitori principal.  Per portar a terme aquesta ampliació, primer s’ha de preparar una armadura de forjat que posteriorment es formigonarà per donar consistència i resistència a l’estructura de formigó. En ser una feina molt important de qualsevol projecte constructiu, les feines de disseny i construcció dels forjats i la preparació dels encofrats  per contenir el formigó que es farà servir per crear l’estructura de formigó són de vital importància, i es procura de fer totes aquestes tasques, sempre que hi hagi la possibilitat, dins la mateixa setmana. En aquest cas, s’han preparar els forjats de la planta principal, de l’escala que arriba fins l’accés al carrer i la llosa que farà de replà per accedir a l’habitatge.

Rases per als serveis generals

Amb una retroexcavadora petita, OSG Serveis Grup com empresa especialitzada en canalitzacions, també ha fet les rases necessàries per canalitzar les escomeses dels serveis generals de subministrament d’aigua, llum i gas.

Noticia anterior: Obres | Reforma-Ampliació d’un xalet de luxe a Begur | Instal·lació de finestres d’alumini a la casa de convidats (Maig 2018)

Galeria d’imatges: