CAT ESP
< tornar

Obres | Reforma-Ampliació d’un xalet de luxe a Begur | Instal·lació de finestres d’alumini a la casa de convidats (Maig 2018)

Begur.- A OSG Serveis Grup com a constructora de xalets de luxe a la Costa Brava (Girona), continuem amb la construcció per reformar i ampliar un xalet de luxe a la Platja Fonda de Begur (Costa Brava-Girona).

En la reforma-ampliació d’aquest xalet de luxe de Begur, també s’està reformant el que serà la casa de convidats, i aquesta setmana s’han fet la instal·lació de les finestres d’alumini Schüco, s’ha arrebossat  la façana amb morter Weber Cal, s’ha acabat amb la col·locació del paviment hidràulic de la zona convidats i s’ha començat les feines de fusteria interior amb el muntatge de les portes de pas amb les seves tapetes corresponents, armaris encastats i altres feines de fusteria interior.

Finestres d’alumini  modernes

Les finestres d’alumini de la casa de convidats d’aquest xalet de luxe de Begur són  d’alumini texturat amb pont tèrmic de color gris antracita mate. Han estat instal·lades i col·locades a ras de terra del passadís i abasten la longitud total del mateix. L’ubicació de les finestres donen amplitud i modernitat a l’estança, a més d’intimitat, per la qual cosa no es necessària la instal·lació de persianes o cortines. La llum que hi passa per aquestes finestres fa ressaltar encara més el paviment hidràulic triat per al passadís, donant molta presència al mateix. També s’ha instal·la les portes corredisses d’alumini de la sala d’estar que dona al jardí amb el mateix material i acabats.

Fusteria interior de la casa de convidats

La Fusteria interior que s’ha començat a muntar a la casa de convidats, són les portes de pas amb les seves tapetes, els armaris encastats a les habitacions i al bany. El material emprat per a la fusteria interior principalment són taulers de fibra de densitat mitja reglaçat, conegut habitualment per DM o MDF, i que és ideal per treballs de fusteria interior per la seva versatilitat i les diferents possibilitat que dona per fer els acabats. Aquest material és perfecte per pintar i/o lacar. A mida que avanci la reforma publicarem les fotos de con queda aquesta fusteria interior.

Arrebossat de Façana amb Morter de Cal millorat per esquerdejats de capa gruixuda

Per la façana de la casa de convidats s’ha triat WeberCal Basic Blanc i Weber.therm malla 200, per fer un revestiment amb base calç  que s’executa amb dues capes de morter, la primera amb esquerdajat i un cop assecat el morter se li aplica la malla Weber.therm de fibra de vidre que és perfecte per reforçar els revestiments i donar un tractament  superficial antialcalí a la façana exterior que està exposada als elements. Només faltarà pintar la façana un cop estigui ben sec el revestiment.

Galeria d’imatges: