CAT ESP
< tornar
Desmunten les encavallades del Cinema Modern de Girona

Obra | Les obres de desmuntatge del sostre surten a Tv Girona i Diari de Girona | 1a Fase – Cinema Modern de Girona | Agost 2019

Girona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en obres de rehabilitació i reforma d’edificis històrics  de  Girona i Barcelona província, dimecres 7 d’agost va sortir com noticia important al telenotícies de Televisió de Girona.

La primera fase de rehabilitació del Cinema Modern a TV Girona

La notícia del desmantellament de l’antiga estructura del sostre del Cinema Modern  va obrir la capçalera  de l’edició migdia d’aquest noticiari gironí i es pot veure com són les feines dutes a terme per l’equip d’OSG Serveis Grup i l’explicació donada per l’encarregat de l’obra Cristobal Cobo.

Desmunten el sostre del Cinema Modern - Noticia del Diari de Girona

Tot i que l’actuació de desmuntar les encavallades pertany a la segona fase, per agilitzar la primera fase  es va decidir retirar totes i cadascunes de les grans estructures metàl·liques en  forma de triangle per facilitar la fase d’enderroc de la primera fase.  Per realitzar aquesta tasca, segons explica el nostre encarregat Cristobal Cobo, primer s’ha hagut de tallar amb una radial els tirants o travessers que tiben i uneixen cadascuna de les encavallades. Un cop desmuntat el travesser, l’encavallada es talla la fixació que te a cada punta de paret a paret, mentre amb la grua s’agafa des del vèrtex superior de l’encavallada i amb unes cordes s’acompanya l’estructura fins arribar a baix, al terra. Aquesta feina, d’entrada amb el mitjans mecànics i manuals és una tasca senzilla però en la que s’ha tenir molta cura i sobretot molta seguretat, ja que si no es vigila a l’hora de realitzar-la pot produir-se accidents pels moviment incontrolat de l’estructura desmuntada. OSG Serveis Grup sempre li dona prioritat a la seguretat en totes les seves obres de rehabilitació i enderrocs.

També el Diari de Girona, ha publicat a la seva edició digital la noticia de desmuntatge del sostre de l’antic Cinema Modern de Girona.

Estàs cercant una empresa especialitzada en obres de rehabilitació, remodelació i reforma d’edificis antics a Girona i Barcelona ?

Si  necessites rehabilitar un edifici, remodelar un habitatge o reformar totalment el teu habitatge a les comarques de Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en  projectes constructius de rehabilitació, remodelació i reforma d’edificis: