CAT ESP
< tornar
Obres de remodelació de la façana de la Fira de Girona - Apuntalament de la façana superior

Obra | Remodelació dels accessos a la Fira de Girona | Apuntalament de la façana superior | Agost 2018

Girona .- A OSG Serveis Grup com a empresa constructora d’obra nova a Girona i província,  hem rebut l’encàrrec  de remodelar els accessos al Palau de Fires Girona. Per dotar l’edifici d’una gran entrada principal, s’ha d’enderrocar gairebé  tota la façana a nivell de planta baixa.

Començant el mes d’agost, hem fet l’apuntalament de la façana planta superior amb pilars del tipus  HEB-120 cada 4 metres units entre ells amb travessers IP-140 i sobre aquests travessers, s’han posat biguetes del tipus IPN-120 a cada metre de separació. Aquestes biguetes, estampides sobre la paret, seran les encarregades d’aguantar tot el pes de la paret superior de la façana, durant els treballs d’enderrocs de la façana de la planta baixa.

Pilars a 4 metres de separació i les biguetes cada metres per donar consistència a l'estructura que sustentarà la façana superior durant les obres d'obertura de la planta baixa.

Pilars a 4 metres de separació. Les biguetes s’han distribuït  cada metre per donar consistència a l’estructura que sustentarà la façana superior durant les obres d’obertura de la planta baixa.

Si la teva empresa o entitat necessita una remodelació del teu edifici, pots:

o també et pot interessar