CAT ESP
< tornar

Obra Nova | Construcció edifici aula taller i un nou magatzem al IES Santa Eugènia (Girona) | Instal·lació coberta i canal pluvial | Setembre 2018

Girona.- A OSG Serveis Grup com a constructora d’obra nova a Girona i provincia, continuem amb les obres de construcció del nou edifici que albergarà la nova aula taller i un nou magatzaem al Institut d’estudis secundaris Santa Eugènia de Girona (El Gironès).

Construcció de la coberta amb panell sandwich per al nou edifici de l'IES Santa Eugènia

Aquesta primera setmana de setembre, i continuant amb les obres de construcció del nou edifici s'ha fet la col·locació de la coberta de panell Sandwich del nou edifici. El material d'aquesta coberta és de planxa tipus Sandwich prelacada de 40 mil·límetres de gruix amb aïllament tèrmic de poliuretà. Els avantatges de fer la coberta amb panells Sandwich de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes i façanes i és molt aïllant. La seva instal·lació és molt ràpida, reduint així els temps de lliurament del projecte constructiu. El preu per metre quadrat està molt optimitzat, això vol dir que podem tenir una teulada amb un pressupost reduït en comparació  amb altres sistemes de construcció, i es ideal per a naus i edificis que requereixen una molta alçada. La xapa metàl·lica emprada en la seva construcció té una gran durabilitat i està disponible en diferents colors i gruixos.

També s'ha fet la instal·lació del canal de recollida d'aigües pluvials. Aquest canal, igual que la coberta té un acabat prelacat i és de planxa d'alumini.

Construcció del paviment formigonat

El terra d'aquest nou edifici, s'ha construït de formigó HA-25 amb resines polimèriques, de 9 centímetres de gruix amb una mica de pendent, un 1,2% per redirigir qualsevol líquid a les canals que hi ha davant i que es varen instal·lar per facilitar la neteja de l'aula taller amb aigua a pressió.

Instal·lació de lluminària de la nova aula taller

Com varem comentar, aquest edifici albergarà un magatzem i una nova aula taller. Es per aquest motiu que per facilitar el aprenentatge dels alumnes sigui necessària una il·luminació adequada de l'espai d'aprenentatge i seguint la normativa per aquest tipus d'espais destinat a l'ensenyament de matèries. Així dons, s'ha procedit a fer la instal·lació de 24 plafons LEDs allargats amb  de 32 watts i llum blanca freda 6500K, que il·luminen l'espai d'acord amb la normativa vigent.

Galeria d'imatges:

Si la teva empresa o entitat necessita una nova  construcció, ampliació, remodelació de l'espai disponible, pots:

o també et pot interessar