CAT ESP
< tornar

Obra Nova | Construcció edifici aula taller i un nou magatzem al IES Santa Eugènia (Girona) | Construcció de fonaments | Maig 2018

Girona.- A OSG Serveis Grup com a constructora d’obra nova a Girona i provincia, hem iniciat les obres de construcció del nou edifici que albergarà la nova aula taller i un nou magatzaem al Institut d’estudis secundaris Santa Eugènia de Girona (El Gironès).

Construcció dels fonaments per al nou edifici de l’IES Santa Eugènia

Aquest mes de maig hem iniciat les obres de construcció del nou edifici. Com es podem veure a les fotografies, en troba algun que altre entrebancs, com ara tubs que no estaven senyalitzats i que inicialment no hauríem de ser-hi. Aquesta setmana s’ha procedit a fer el rebaix de terres i excavació dels fonaments de l’edifici. Els tubs trobats durant l’excavació dels nous fonaments seran desviats i replantejats. Un cop finalitzat el rebaix de terres, s’aplana el terreny i es fa l’estesa d’una capa de grava que servirà de drenatge i evitar possibles humitats futures, i es finalitza amb formigó de neteja previ a la col·locació de les armadures dels fonaments amb la seva llosa armada.

També podem veure a les fotos el detall d’una arqueta de 50×50 cm amb una canonada de pvc de 160 mm, que s’ha fet la instal·lació abans de fer el formigonat, amb formigò HA-250, que ha estat abocat amb bomba. També es pot apreciar les armadures d’inici d’un pilar.

Galeria d’imatges:

 

Si la teva empresa o entitat necessita una nova  construcció, ampliació, remodelació de l’espai disponible, pots:

o també et pot interessar