CAT ESP
< tornar
Formació de cornisa en edifici de nova construcció a Tamariu

Obra Nova | Construcció d’un edifici plurifamiliar a Tamariu | Formació de cornisa a la façana principal | Abril 2019

Girona .- A OSG Serveis Grup com a empresa constructora d’obra nova a Girona i província,  vàrem rebre l’encàrrec  de construir una edifici plurifamiliar cantoner a Tamariu. L’ edifici  de nova construcció s’està construint on abans hi havia part de l’antiga casa familiar que havien heretat els nostres clients, i que van decidir enderrocar per fer un nou edifici que constarà de planta baixa, distribuïda en una garatge, un local comercial i entrada; i dues plantes més on es faran habitatges unifamiliars.

Formació d’una cornisa a la façana principal de l’edifici de nova construcció a Tamariu

Col·locada la bastida dissenyada i instal·lada pel nostre departament de Bastides, ja estem fent els treballs de paleteria per a la formació d’una cornisa a la façana principal d’aquesta nova construcció de Tamariu. La formació d’aquesta cornisa es fa amb peces ceràmiques de 4 centímetres de gruix, amb una volada de 10 centímetres. Aquesta cornisa corona la façana principal, i servirà com a suport per a la instal·lació de la futura canal pluvial.

Formació de cornisa en edifici de nova construcció a Tamariu

Formació de cornisa en edifici de nova construcció a Tamariu. Material emprat en la seva construcció, peces ceràmiques de 4 centímetres de gruix.

Si necessites un projecte constructiu per fer una casa, un xalet, un edifici nou, remodelar un edifici ja construït, construir una nau industrial, adequar espais laborals, etc, OSG Serveis Grup és la teva empresa constructora, pots:

o també et pot interessar