CAT ESP
< tornar

Obra Nova | Ampliació de l’Escola “Les Arrels” de Salt (Girona) | Inici de les obres de construcció i remodelació | Juliol 2018

Salt.- A OSG Serveis Grup com a empresa constructora d’obra nova a Girona i província, aprofitant els mesos d’estiu, estem fent les obres de construcció dels nous mòduls per l’ampliació de l’escola “Les Arrels”   de Salt (Gironès). Aquesta ampliació ve donada per la incorporació de  dues classes per als cursos de 6è de primària a aquesta escola que va iniciar la seva activitat a la població de Salt amb  una classe de 35 alumnes  en el curs escolar 2010-2011.  Cada any el centre escolar ha anant ampliant la seva capacitat de places. Gràcies amb la construcció dels nous mòduls als terrenys adjacents al centre educatiu, l’escola “Les arrels” oferirà a partir del curs escolar 2018-2019, la impartició de tots els cursos de preescolar i primària.

El projecte d’ampliació consisteix en la construcció de dos mòduls prefabricats, el trasllat d’un porxo a una altre ubicació, la construcció d’una nova pista de basquet i desplaçar alguns dels serveis existents.

En primer lloc, es fa el replanteig i l’excavació dels fonaments per al nou porxo, que anirà amb sabates quadrades de 80 centímetres de costat i 40 centímetres de fondària unides entre elles per riostres de 30 x 30 centímetres amb ciment armat.

També s’ha excavat un pou de drenatge quadrat d’un metre de costat i 2 metres i mig de fondària per a la recollida de les aigues pluvials. S’han fet els treballs per rebaixar el terra un 20 centímetres preparant la ubicació  dels nous mòduls prefabricats. Malauradament es varen tenir que parar els treballs per la troba d’aigua caiguda el dimarts 24 de juliol que tants mal de caps varen portar als veïns de Salt.

Galeria d’imatges:

Si la teva empresa o entitat necessita una nova  construcció, ampliació, remodelació de l’espai disponible, pots:

o també et pot interessar