CAT ESP
< tornar
Treballs previs a la instal·lació de Mòduls prefabricats a Breda - OSG Serveis Grup

Obra Civil. Instal·lació de mòduls prefabricats a Breda (Juny 2017)

Treballs previs a la instal·lació de mòduls prefabricats a Breda

OSG Serveis Grup ha rebut l’encàrrec per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de fer les obres d’instal·lació d’uns mòduls prefabricats que seran destinats a l’ampliació dels locals que l’Institut Vescomtat de Cabrera té a Breda (Baix Montseny)  per als estudis de ESO.

Les obres tindran una durada aproximada  de 15 dies.  L’equipament, situat a la part posterior de l’Escola Montseny, que actualment constava de tres mòduls prefabricats connectats entre sí per un passadís central, serà ampliada d’acord amb el que estava previst al projecte d’institut. La distribució triada l’estiu de l’any passat canviava  substancialment  la forma de tradicional d’instal·lació dels mòduls prefabricats, que anteriorment en altres projectes s’havien fet independents uns mòduls dels altres, amb el que aporta una sensació de conjunt, facilitant d’aquesta manera l’organització del centre i el desenvolupament de les seves activitats. La instal·lació dels nous mòduls continua amb l’esmentada distribució, mantenint la sensació de conjunt esmentada.

La superfície total un cop finalitzat tot el projecte serà de 577 metres quadrats, amb un total de quatre aules de 60 m2 per a cadascun dels quatres grups i dues aules de 45 m2 per el que seran l’aula multimèdia o de desdoblaments d’assignatures. La resta de superfície es completa amb la  sala de professors, despatxos i altres serveis.

 

Podeu llegir més informació d’aquesta obra als mitjans:

Diari de Girona: Comença la instal·lació a Breda dels mòduls de l’institut

Ajuntament de Breda: Breda estrena institut de secundària

Nació Digital – Baix Montensy:   La col·locació dels mòduls del nou institut de secundària de Breda en la recta final

Nació Digital – Baix Monteny: Els mòduls per a la secundària de Breda estaran enllestits a l’agost