CAT ESP
< tornar

Noticies | GenialHouses d’OSG Serveis Grup finalista als Premis d’Arquitectura de Girona amb la seva WOOD HAT HOUSE | Maig 2018

Girona.- OSG Serveis Grup amb la nostra marca de cases prefabricades de fusta Genial Houses hem estats seleccionats com a finalistes  als Premis d’Arquitectura de Girona de 2018 en l’apartat Arquitectures. El jurat, segons informa el “Diari de Girona” fará public els premiats el divendres 1 de juny de 2018, a les 19:30 h, en un acte públic que tindrà lloc a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Aquesta és la vint-i-unèna edició dels premis, i les categories premiades seran Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers. I com diu l’article publicat el 14 de maig de 2018, “en l’apartat d’arquitectura, dels 23 presentats, 16 han estat seleccionats. Entre ells hi ha habitatges unifamiliars…..No menys espectacular és la Wood Hat House, de Girona, projectada per  Genial Houses S.L. (Ricard Turon i Josep M. Requena)….

La finalista: WOOD HAT HOUSE by Genial Houses

El projecte de la WOOD HAT HOUSE, es tracta de la remunta d’un habitatge prefabricat en fusta. S’ha utilitzat la tecnologia del panell sandvitx de gran format d'entramat lleuger de fusta encolat, gracies a la seva lleugeresa no ha calgut reforçar l’estructura existent. Donada la noblesa del material emprat, s’ha optat per deixar vistes les bigues i demés elements estructurals que conformen l’habitatge.

Aquesta casa és un bon exemple cap a on es dirigeix el sector de l’habitatge que camina imparable cap a la prefabricació, per això ens hem adaptat al que demanen els nostres temps sense renunciar ni a la eficiència, ni a la lluminositat ni al disseny i tot només emprant la fusta com a material de construcció.

El nou habitatge pren consideració de barret, actuant com a millora de les condicions d'habitabilitat de l’edificació existent.  Potser ens espanta l’expressió “claus en mà” però quan l’arquitectura i la construcció van de la mà, els resultats son molt satisfactoris.

Des de la direcció d' OSG Serveis Grup estem molt contents de tenir la Wood Hut House dins els projectes finalistes, i desitgem molta sort als arquitectes Ricard Turón i Jose M. Requena ideòlegs del projecte per al dia 1 de juny de 2018 en el lliurament de premis.