CAT ESP
< tornar

Avís Legal

OSG SERVEIS GRUP, S.L.U., és una societat inscrita al Registre Mercantil de Girona, Inscripció 1a, Tom 653, Llibre 0, de la secció 8a, Foli 15, Fulla GE12.452, Societat 16.196, amb CIF B-17.395.781. Aquesta societat és propietària del nom de domini osg.cat

Adreça:

Carrer Dr. Joan Torró i Cabratosa, 18
Polígon Industrial Mas Xirgu
17005 Girona
Telèfon: 972. 244. 824
Fax: 972. 244. 647
e-mail: admin@osg.cat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

* L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

* La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

* Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris.

* OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

* OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça admin@osg.cat.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2010, OSG SERVEIS GRUP, S.L.U., osg.cat. Tots els drets reservats.

* Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat d’OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. o de tercers que han autoritzat el seu ús a OSG SERVEIS GRUP, S.L.U., quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa d’OSG SERVEIS GRUP, S.L.U., que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit. S’autoritza la reproducció dels continguts textuals o gràfics, excepte amb finalitats comercials, i sempre que es citi la font.

* L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

* OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIó DE LA RESPONSABILITAT

* OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

* OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control d’OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

* La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

* Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar OSG SERVEIS GRUP, S.L.U.. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

* OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

* OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIó APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

* Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. es regiran per la legislació espanyola.

* Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i OSG SERVEIS GRUP, S.L.U. ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Girona, Espanya.