CAT ESP
< tornar
Reparació d'urgència del tub de polietilè que subministra el Gas Natural

Manteniment d’instal·lacions de Gas Natural | Atenció d’urgències 24 hores Naturgy | Reparació de dues instal·lacions de Gas Natural a Girona | Agost 2019

Girona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa col·laboradora de Naturgy (Gas Natural Fenosa) i especialitzada en el manteniment d’instal·lacions de Gas Natural a Girona i Barcelona, divendres 9 d’agost va  tenir que realitzar dues sortides d’urgència per fer la reparació de dues instal·lacions del circuit de Gas Natural en dos abonats al servei.

Reparació de la canonada soterrada en el jardí d’un habitatge a Girona

El servei d’Atenció d’urgències 24 hores Naturgy que l’ equip d’OSG Serveis Grup presta a Girona, va realitzar la sortida d’urgència per procedir a la reparació d’un tub que per feines de jardineria s’havia trencat accidentalment. La canonada de subministrament del gas natural es troba soterrada al jardí d’aquest habitatge de Girona, i el jardiner del client amb les feines de manteniment del jardí va trencar el tub de gas que es troba a poca profunditat.  En menys de 24 hores es va procedir a la seva reparació i al restabliment del subministrament del gas natural.

Reparació d'urgència del tub de polietilè que subministra el Gas Natural

Reparació d’urgència del tub de polietilè que subministra el Gas Natural

Reparació  i substitució d’antiga escomesa de gas feta amb plom per una escomesa de polietilè i coure a Girona

Rasa oberta a la vorera per substituir escomesa de gas de plom per una nova de polietilè

Rasa oberta a la vorera per substituir escomesa de gas de plom per una nova de polietilè

El servei d’Atenció d’urgències 24 hores Naturgy que l’ equip d’OSG Serveis Grup presta a Girona, va realitzar una segona sortida d’urgència per procedir a la reparació d’una antiga escomesa  que estava feta de plom per un escomesa nova  de polietilè combinada amb coure a l’interior de l’habitatge. Molt sovint ens troben que la canalització del gas, sobre tot en zones del casc antic, són de plom. Aquest material era molt habitual en les instal·lacions fins els anys 80, però la normativa actual prohibeix las canonades de plom, a favor de les coure, polietilè i acer inoxidable. En aquest cas, s’ha procedit procedit a retirar l’escomesa antiga de plom, per la qual cosa s’ha fer una rasa a la vorera, i s’ha instal·lat un tub de polietilè a l’exterior i per la part interior de l’escomesa s’ha utilitzat tub de coure. També s’ha fet la substitució de la clau de pas del gas. La reparació s’ha efectuat en menys de 24 hores i Naturgy va poder connectar la nova escomesa al dia següent.

Estàs cercant una empresa especialitzada en instal·lació, manteniment i reparació dels circuits de gas natural i amb servei d’atenció d’urgències 24 hores Naturgy a Girona i Barcelona ?

Si  necessites fer la instal·lació del subministrament del gas al teu negoci o domicili particular, realitzar el manteniment de les teves instal·lacions de gas, o fer una reparació urgent de gas a les comarques de Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en  instal·lació, manteniment i reparació de les instal·lacions de subministrament de Gas Natural: