CAT ESP
< tornar
Aire-condicionat-laBisbal-split1x1

Instal·lacions | Presentació del nou model d’aire condicionat Saunier Duval per al mercat domèstic (Maig 2018)

OSG Serveis Grup com empresa instal·ladora de climatització, per aquesta temporada 2018, estrena un nou model d’aire condicionat domèstic de la marca Saunier Duval Sèrie 19 disponible en quatre potències: 2600, 3500, 5100 i 6400 W. OSG Serveis Grup ja n’hem instal·lat algunes unitats d’aquest model d’aire condicionat a Girona i Barcelona.

Instal·lació d’aire condicionat a La Bisbal d’Empordà

Hem instal·lat una unitat d’aire condicionat domèstic Saunier Duval SDH 19-035 NW 1×1 en un habitatge de La Bisbal de l’Empordà. S’ha fet la instal·lació de l’split mural en el saló, i la màquina exterior s’ha ubicat a sobre d’una altra ja existent al patí interior d’aquest baix. Els tubs de refrigeració i retorn s’han tapat amb canal Unex blanc, quedant una instal·lació ben neta i organitzada.

 

Instal·lació d’aire condicionat a Sant Celoni

Hem instal·lat una unitat d’aire condicionat domèstic Saunier Duval SDH 19-035 NW 1×1 en una casa de Sant Celoni (El Montseny, Barcelona). S’ha fet la instal·lació de l’split mural al menjador sobre l’aparador, i la màquina exterior s’ha ubicat a terra en una cantonada del patí interior d’aquesta casa. Els tubs de refrigeració i retorn s’han tapat amb canal Unex blanc, com és habitual en aquest tipus d’instal·lació d’aire condiccionat.