CAT ESP
< tornar

Instal·lacions | Actualització de la calefacció en un pis de Vic (Osona)| Substitució generador d’aire i escalfador per Caldera Hermman | Juny 2018

Vic.- OSG Serveis Grup com empresa instal·ladora de calderes a Barcelona i Girona, aquest principi de mes de juny hem realitzat l’actualització de la calefacció en un pis de Vic (Osona). Aquesta actualització de la calefacció ha estat la substitució d’un generador d’aire i una escalfador, molt antics tots dos i que anaven per conductes, per una caldera mural de calefacció i acs de la casa Hermann Micraplus Condens 25.

Reparació del circuit de Gas Natural que estava en desús en un pis de Vic

Reparació del circuit de Gas Natural que estava en desús

Reparació d’una instal·lació de gas natural

Per poder fer l’actualització del sistema de calefacció d’aquest pis d’Osona, primer de tot l’equip d’instal·ladors d’OSG Serveis Grup, ha hagut de reparar una instal·lació vella i que estava en desús de Gas Natural per tal d’adequar-la a la normativa vigent i poder instal·lar el comptador de gas.

Caldera Herman Micraplus Condens 25, una aposta segura

La substitució del generador d’aire i l’escalfador que havien quedat obsolets i poc eficients energèticament parlant per una caldera mural  Hermann Micraplus Condens 25 és la aposta segura triada per el client per tenir aigua calenta d’ús sanitari i la una calefacció eficient i sostenible per al seu pis de Vic.  Per completar el sistema de calefacció i adaptar les instal·lacions de aigua sanitària s’ha fet la instal·lació del circuit de calefacció amb tub de coure vist i alguns trams aprop de la caldera s’han fet servir tub de polibutilè del mateix diàmetre que el de coure per connectar l’aigua freda que que ve des del comptador general. S’han instal·lat onze radiadors d’alumini de diferents dimensions connectats al circuit de calefacció de coure vist de tipus bi-tub. Tota l’obra civil de forats i reposició de guix també han estat a càrrec dels nostres instal·ladors.

Galeria d’imatges: