CAT ESP
< tornar
Instal·lació caldera mural BAXI Neodens en pis a Blanes

Instal·lacions | Actualització de la calefacció en un pis de Blanes (#CostaBrava)| Substitució escalfador per Caldera mural BAXI | Juliol 2018

Blanes.- OSG Serveis Grup com empresa instal·ladora de calderes a Barcelona i Girona, aquest principi de mes de juliol hem realitzat l’actualització de la calefacció en un pis de Blanes (La Selva, Girona). Aquesta actualització de la calefacció ha estat la substitució d’un escalfador, que ja estaba obsolet, per una caldera mural de calefacció i acs a gas natural de la casa BAXI.

Per poder fer l’actualització del sistema de calefacció d’aquest pis de Blanes, l’equip d’instal·ladors d’OSG Serveis Grup, ha retirat el vell escalfador existent a l’habitatge que només subministrava l’aigua calenta per a ús sanitari.

Caldera mural BAXI NEODENS PLUS 24/24F ECO a Gas Natural, la millor opció

La substitució de l’escalfador que havia quedat obsolet i poc eficient energèticament parlant per una caldera mural  BAXI NEODENS PLUS 24/24F ECO a Gas Natural ha estat la millor opció triada per el client per tenir aigua calenta d’ús sanitari i calefacció eficient i sostenible per al seu pis de Blanes.  Per completar el sistema de calefacció i adaptar les instal·lacions de aigua sanitària s’ha fet la instal·lació del circuit de calefacció amb tub de coure vist.  S’han instal·lat radiadors d’alumini blanc de diferents dimensions de la marca Rayco, connectats al circuit de calefacció de coure vist de tipus bi-tub. A l’hora de fer la instal·lació del circuit hidràulic de la calefacció en superfície, s’ha procurar que el tub de coure vist trenqués el mínim possible  l’estètica i decoració del pis vorellant per sobre els parets per entrar dins les habitacions i a prop del sòcol en el cas del menjador i el saló. La propietat té previst pintar en blanc els tubs del circuit, que farà que encara quedi més dissimulats. La instal·lació del circuit hidràulic es una opció ràpida, còmode i econòmica per actualitzar la calefacció, ja que no s’ha de fer cap regata per encastar els tubs, estalviant les molèsties que genera fer una mica d’obra (fer regates, retirada de runa generada, encastat dels tubs, enguixats i treballs de pintura per deixar-ho com estava tot abans de l’obra). S’ha procurar instal·lar els radiadors al mateix lloc on hi havia els antics elèctrics.  Tota l’obra civil de forats i reposició de guix també han estat a càrrec dels nostres instal·ladors.

Galeria d’imatges:

També ús deixem un video que podeu veure al nostre canal de Youtube o des d’aquí mateix:

Estàs cercant una empresa especialitzada en instal·lacions de calefacció industrial a Girona i Barcelona ?

Si  necessites fer un projecte d’instal·lació de caldera i calefacció industrial a Girona o Barcelona per a casa teva, o el teu pis, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i instal·lació de calderes i calefacció domestica eficient:

o també et pot interessar

Visita altres serveis d’instal·lació de Fred i Calor

OSG Serveis Grup, a més del servei d’intal·lació i manteniment de calderes i calefacció a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis de de fred i calor per particulars i empreses.