CAT ESP
< tornar
Instal·lació caldera_Saunier Duval Thema F25 en un pis d'Hostalric

Instal·lacions | Actualització de caldera eficient en un pis d’Hostalric (Girona) | Canvi de caldera vella per Caldera Mural Saunier Duval Thema Condens F25 | Juny 2019

Hostalric.- OSG Serveis Grup com empresa instal·ladora de calderes a Girona i Barcelona, aquest principi de mes de juny hem realitzat l’actualització d’una caldera mural mixta en un pis d’Hostalric (La Selva, Girona). Aquesta actualització de caldera ha estat la substitució d’una antiga caldera Junkers que ja estava obsoleta, per una caldera mural mixta de calefacció i acs a gas natural de la casa SAUNIER DUVAL.

Per poder fer l’actualització del sistema de calefacció i aigua ACS d’aquest pis d’Hostalric, l’equip d’instal·ladors d’OSG Serveis Grup, ha retirat la vella caldera existent a l’habitatge i que no era molt antiga i el cost de manteniment era molt elevat, a més de que podia ser un perill pel usuaris de la mateixa.

Caldera mural SAUNIER DUVAL THEMA CONDENS F25 a Gas Natural

La substitució de l’antiga caldera Junkers que havia quedat obsoleta i poc eficient energèticament parlant per una caldera mural  SAUNIER DUVAL THEMA CONDENS F25 a Gas Natural ha estat la millor opció triada pel client per tenir aigua calenta d’ús sanitari i calefacció eficient i sostenible per al seu pis d’Hostalric. Aquesta caldera per fer-la més eficient a l’hora de subministrar la calefacció s’ha instal·lat un termòstat ambient modulant EXACONTROL E7R.  Els treballs portats a terme han estat treballs de paleteria i lampisteria, que han estat: retirar la caldera Junker,  desconnectant-la  de la xarxa d’aigua i del subministrament del gas. S’ha retirat la platina de suport de la caldera antiga, s’ha retirat el tub d’evacuació d’alumini flexible. El paleta ha sanejat les superfícies amb guix tapant les canonades d’aigua que havien quedat vistes degut a l’arrancada de la caldera i ha tapat el forat on hi havia la sortida de gasos.  S’ha fet un nou forat a la façana per poder passar el nou tub d’evacuació d’alumini blanc, i un cop passat el tub s’ha emplenat amb guix blanc i col·locat un embellidor. El lampista ha penjat la nova caldera i ha fet totes les connexions hidràuliques amb tub de coure que ha soldat amb estany i ha fet la posada en marxa de la caldera.

Galeria d’imatges:

També ús deixem un video que podeu veure al nostre canal de Youtube o des d’aquí mateix:

Estàs cercant una empresa especialitzada en instal·lació i actualització de calderes de gas natural a Girona i Barcelona ?

OSG Serveis Grup té una llarga i dilatada experiència en la instal·lació de calderes i sistemes de calefacció eficients a Girona i Barcelona. Si  necessites canviar la teva antiga caldera o el teu escalfador vell per una caldera mixta de condensació a Girona o Barcelona per millorar el consum de gas i millorar l’estalvi energètic a casa teva, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i instal·lació de calderes i calefacció domestica eficient:

o també et pot interessar

Visita altres serveis d’instal·lació de Fred i Calor

OSG Serveis Grup, a més del servei d’instal·lació i manteniment de calderes i calefacció a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis de  fred i calor per particulars i empreses.