CAT ESP
< tornar

Instal·lacions | Instal·lació d’una caldera mural, calefacció i aire condicionat en un casa de Girona (Abril 2018)

OSG Serveis Grup com empresa instal·ladora de calderes, calefacció i aire condicionat, hem realitzat aquest mes d’abril la instal·lació d’una caldera mural, la instal·lació de la calefacció i aire condicionat en un casa de Girona.

Instal·lació de la Caldera Mural

Hem instal·lat una caldera mural de condensació SAUNIER DUVAL THEMAFAST CONDENS 30. Ho hem combinat amb un  gestor de zones (dia/nit) EXAMASTER, termòstats modulants EXACONTROL E7R i una sonda exterior fotovoltaica. D’aquesta manera s’aconsegueix el màxim estalvi possible en el funcionament de la calefacció.

Aires Condicionats silenciosos

Pels aire condicionats s’ha optat per instal·lar màquines de la marca MITSUBISHI ELECTRIC sèrie MSZ-SF  que tenen una elevada eficiència energética A++.  S’ha fet la instal·laicón d’un equip conformat per un split de paret amb màquina exterior 1×1  per al menjador i un altre conjunt 2×1 amb dos split de paret amb màquina exterior per als dormitoris.

Calefacció amb Radiadors d’alumini 

Tota la instal·lació de calefacció s’ha fet amb radiadors d’alumini de diferents altures i canonada de coure. El circuit de tubs s’ha fet tot a través del garatge, d’aquesta manera no veiem cap tub de calefacció a les estances de l’habitatge. Els tubs s’han aïllat per evitar pèrdues calorífiques.