CAT ESP
< tornar

Energia | Substitució refredadora fixe per dues refredadores Inverter en Complex Esportiu de Castell-Platja d’Aro(Costa Brava) | Abril 2018

A OSG  Serveis Grup com empresa instal·ladora de sistemes energètics eficients a les províncies de Girona y Barcelona, hem realitzat la substitució d’una refredadora fixe per dues refredadores amb tecnologia Inverter en un complex esportiu de Castell-Platja d’Aro.

S’ha triat instal·lar dues màquines refredadores Daikin Inverter per a substituir l’anterior refredadora amb Gas R-22, donat que les dues instal·lades podem ajustar la potencia necessària a cada moment en funció de les necessitats energètiques del complex esportiu. En tenir dues refredadores Inverter, augmenta el rang de modulació i en cas de que s’espatlli  una d’elles, el 75% del temps es cobrirà les necessitats d’aquest centre esportiu del Baix Empordà.

Captura de la pantalla de gestió de les refredadores on comprovem l’eficiència energètica de les dues màquines refredadores instal·lades.