CAT ESP
< tornar

Consells Eficients del Gas Natural

Des d’ OSG Serveis Grup, el teu proveïdor de gas natural, us volem donar uns consells de com estalviar KW de en el subministrament de gas natural a les vostres instal·lacions, i que són els següents:

  1. Aïlla casa teva el millor que puguis: Vigila l’estat de les obertures exteriors (portes i finestres) i aixecar les persianes fins a dalt per aprofitar el sol a l’hivern a les hores punta. A l’estiu aprofita de baixar persianes o elements externs per no deixar entrar la calor directament als vidres.
  2. Escull bé la temperatura de la calefacció: A 20 ºC , és una bona temperatura per estar a dins del teu habitatge amb comoditat. No engeguis la calefacció al matí fins que no hagis ventilat bé la teva llar.
  3. No tapis els radiadors: Si posem roba a sobre dels radiadors no treballen al 100 % del seu rendiment.
  4. Controla l’ús de l’aigua calenta per la teva higiene: Prioritza la dutxa de la banyera i regula la temperatura de l’aigua entre 30 º C i  35ºC.
  5. S’ha de fer manteniment a la caldera. Per gaudir d’un rendiment òptim de la caldera , es recomana que 1 cop a l’Any es faci una neteja  de la mateixa i es purguin els radiadors per treure tot l’aire que hagi pogut entrar durant l’hivern.