CAT ESP
< tornar

Calefacció Industrial

La teva empresa instal·ladora de Calefacció Industrial i Manteniment de la Calefacció Industrial a les comarques de Girona i Barcelona.

L’escalfament dels edificis industrials o locals terciaris (poliesportius, centres comercials, naus industrials, hangars, magatzems, etc.) de gran alçada, actualment es poden realitzar per dues tècniques de calefacció: calefacció per convecciócalefacció per radiació.

Som especialistes en Calefacció Industrial

El departament tècnic d’OSG Serveis Grup SLU, t’assessorarà, calcularà i dissenyarà quin tipus de calefacció industrial és més adient per les teves instal·lacions. La nostra gamma de productes per a la climatització industrial i comercial ens permet ajustar-nos als pressupostos més exigents. Posarem a la teva disposició les opcions més adequades i de major eficiència energètica  per fer que l’estalvi energètic justifiqui la inversió de les teves noves instal·lacions de Calefacció industrial. També t’informaré de les diferents possibilitats de finançament del teu projecte de climatització.

A OSG Serveis Grup SLU, treballem amb les millors marques del mercat: FRACCARO, DAIKIN, VIESSMANN, BAXI, JUNKERS, SAUNIER DUVAL, VAILLANT.  Els nostres 25 anys d’experiència en el món de la calefacció ens avalen, per aquest motiu et donem 2 anys de garantia en peces i mà d’obra de les nostres instal·lacions. Pregunta als nostres assessors energètics, les ofertes disponibles en aquest moment.

Tipus de Calefacció Industrial

Gràcies a la nostra llarga experiència en el sector de la climatització i la calefacció industrial, OSG Serveis Grup pot assessorar-lo en l’elecció de la seva caldera o equip de calefacció industrial amb la finalitat de millorar l’estalvi energètic a la seva empresa i la protecció del medi ambient tant per la calefacció, ACS o processos industrials que requereixin aquest tipus d’instal·lacions. OSG Serveis Grup pot assessorar-te en:

Sales de Calderes.

D’acord amb la normativa vigent, quan una instal·lació de calefacció o ACS superen els 70 KW ( sigui el cas d’una caldera única o la suma de les potencies de diferents equips), es obligatori que els equips es localitzin tots en una sala comú amb totes les proteccions, il·luminació i ventilació especifiques determinades per llei.

Generadors d’aire calent

Es tracta d’equips autònoms dissenyats per escalfar grans superfícies i espais. Són econòmics i de fàcil instal·lació, encara que el seu principal problema, sobre tot en espais de molta alçada és que l’aire calent puja i la part inferior no s’escalfa de la mateixa forma. No són gaire eficients per naus industrials que tenen molta alçada, i es vol que l’escalfor quedi arran de terra.

Sistemes de Calefacció Radiant per tubs radiants a gas

Són sistemes de calefacció indicats per calefactar espais molt grans i que tenen molta alçada, com ara naus industrials, poliesportius, sales comercials de grans dimensions, espais firals, etc. El seu principi és la radiació,  ja que es comporten com el sol, no escalfen l’aire sinó que’l travessa escalfant únicament els objectes i persones que es troben a la seva trajectòria.  D’aquesta manera s’impedeix l’estratificació de l’aire calent, i es necessita menys energia per arribar a tenir una temperatura confortable amb menys costos. Són sistemes que s’alimenten de gas natural, i tenen un alt percentatge d’eficiència energètica amb un alt grau d’estalvi energètic en comparació amb altres sistemes de calefacció industrial.

Sistemes de Calefacció Industrial amb Bomba de Calor.

Aquest tipus de calefacció industrial amb bomba de calor es basen en els principis de la termodinàmica, i que tenen la capacitat de capturar energia de fonts externes i gratuïtes. Aquesta característica fa que sigui un equip que multiplica la potència elèctrica d’accionament del compressor, transportant calor útil de forma altament eficient.

Estàs cercant una empresa especialitzada en instal·lacions de calefacció industrial a Girona i Barcelona ?

Si  necessites fer un projecte d’instal·lació de calefacció industrial a Girona o Barcelona per al teu edifici industrial o nau industrial, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i instal·lació de calefacció industrial eficient:

Sistemes de Calefacció Radiant per tubs radiants a gas

Sistemes de Calefacció Radiant per tubs radiants a gas de la marca FRACCARO

Demana més informació per instal·lar Calefacció Industrial al teu negoci

Has decidit millorar el benestar i productivitat dels teus treballadors? Nosaltres t’ajudarem.

  Petita descripció del que necessita per millorar la sostenibilitat al seu negoci o llar:

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

   

  Visita altres serveis d’instal·lació de Fred i Calor

  OSG Serveis Grup, a més del servei d’instal·lació i manteniment de Calefacció Industrial a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis de de fred i calor per particulars i empreses.

  No s'han trobat productes amb aquests criteris.