CAT ESP
< tornar

Calefacció Industrial

La teva empresa instal·ladora de Calefacció Industrial i Manteniment de la Calefacció Industrial a les comarques de Girona i Barcelona.

L’escalfament dels edificis industrials o locals terciaris (poliesportius, centres comercials, naus industrials, hangars, magatzems, etc.) de gran alçada, actualment es poden realitzar per dues tècniques de calefacció: calefacció per convecciócalefacció per radiació.

Som especialistes en Calefacció Industrial

El departament tècnic d’OSG Serveis Grup SLU, t’assessorarà, calcularà i dissenyarà quin tipus de calefacció industrial és més adient per les teves instal·lacions. La nostra gamma de productes per a la climatització industrial i comercial ens permet ajustar-nos als pressupostos més exigents. Posarem a la teva disposició les opcions més adequades i de major eficiència energètica  per fer que l’estalvi energètic justifiqui la inversió de les teves noves instal·lacions de Calefacció industrial. També t’informaré de les diferents possibilitats de finançament del teu projecte de climatització.

A OSG Serveis Grup SLU, treballem amb les millors marques del mercat: FRACCARO, DAIKIN, VIESSMANN, BAXI, JUNKERS, SAUNIER DUVAL, VAILLANT.  Els nostres 25 anys d’experiència en el món de la calefacció ens avalen, per aquest motiu et donem 2 anys de garantia en peces i mà d’obra de les nostres instal·lacions. Pregunta als nostres assessors energètics, les ofertes disponibles en aquest moment.

Si  necessites fer la instal·lació de calefacció industrial a Girona o Barcelona per al teu edifici industrial o nau industrial, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i instal·lació de calefacció industrial eficient:

o també et pot interessar

Visita altres serveis d’instal·lació de Fred i Calor