CAT ESP
< tornar
Substitució tapa sanejament a Salt

Canalitzacions | Substitució i reparació de tapa sanejament per enfonsament a Salt (Girona) | Octubre 2018

Salt.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora de llum i electricitat, hem realitzat els treballs de reparació i substitució d’una tapa de sanejament per enfonsament a la població de Salt (Girona) per encàrrec de TRARGISA. Les obres de substitució d’aquesta tapa varen afectar el carril dret sentit Girona del Passeig de Països Catalans de Salt, davant del Pavelló Esportiu de Salt. Aquesta actuació s’ha hagut de fer amb urgència donat que la tapa de sanejament s’havia enfonsat suposadament per un acte de vandalisme o per la circulació de vehicles a la via, i s'havia convertit en un punt perillós per vehicles que circulaven pel ramal dret del passeig davant del pavelló esportiu de Salt.

Tapa sanejament del sistema d'aigües residuals

Es molt habitual que després de tempestes molt fortes, les tapes del sistema de clavegueram desbordin i tinguin danys a la seva fixació al paviment on es troben. OSG Serveis Grup, com empresa que realitza els manteniments dels sistemes de clavegueram de diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, estem acostumats a realitzar aquestes reparacions de substitució en poques hores, evitant causar les mínimes molèsties als veïns que gaudeixen del servei a la zona.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer un manteniment del sistema de clavegueram de la teva població o urbanització, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar