CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Realització de tres embornals pluvials al Carrer Barcelona núm. 18 de Girona ciutat (Girona – Costa Brava) | Agost 2019

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora i reparadora de la xarxa de clavagueran de Girona, hem fet  els treballs de creació i construcció de tres embornals pluvials al carrer Barcelona núm. 18 de Girona.

Construcció de 3 embornals pluvials

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora i reparadora de la xarxa de clavegueram  a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment i millora  de la xarxa. Aquesta vegada,  OSG Serveis Grup, ha hagut de construir tres nous embornals al carrer Barcelona, prop del núm 18 de la ciutat de Girona. Per fer aquests nous elements, s’ha procedit a fer primer tres cates a la vorera de panot de 40 per 40 centímetres en forma de T amb unes dimensions d’aquesta T de 1,60×0,80×0,75 més 0,80×0.80×0.75.

Una complicació afegida i molt greu per la salut pública, és que l’asfalt d’aquest tram de carrer conté fibres d’amiant, llavors s’ha hagut de requerir els serveis de retirada de fibrociment a Tallers Girona S.L., que ha procedit a tallar i retirar 20 centímetres de la capa superficial de l’asfalt que conté les esmentades fibres d’amiant. Per realitzar el procediment s’ha instal·lat una carpa protectora amb una sistema d’aspiració per contenir les fibres en suspensió a raó de practicar el talls en l’asfalt. Un cop retirat el material que  conté el fibrociment, OSG Serveis Grup ha continuar amb la construcció dels embornals, on ha instal·lat tub SD Teula de 200 mil·límetres de diàmetre amb un accessori de clic al general adaptat de 200 a 400 mil·límetres.   Durant les obres en aquest tram, ha afectat la circulació de 150 metres aproximadament d’un dels dos carrils  sentit sud, cap a Plaça Poeta Màrquina i que per ser època de vacances d’agost, no ha estat molt greu ni molest per als usuaris de la via.

Galeria de Fotos:

 

Estàs buscant una empresa especialitzada en canalitzacions de gas, aigua i electricitat a Girona i Barcelona?

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament d’aigua per casa teva o la teva població, OSG Serveis Grup és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic: