CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Projecte de Renovació de la xarxa de subministrament d’aigua potable a la Zona Migdia de Girona (Girona – Costa Brava) | Juliol 2019

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament d’aigua, continuen els treballs de substitució i renovació de la xarxa d’aigua potable al Carrer Migdia  per encàrrec de la companyia Aigües de Girona, Salt i Sarrià. El projecte contempla la renovació de les canonades d’aquesta zona, i es produeix després de que l’Ajuntament de Girona emetés un informe de l’àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona on alertava que la companyia no havia invertit prou ni reparat centenars de quilòmetres de la xarxa.

Renovació i reparació  de les canonades de la xarxa d’aigua potable de Girona

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis de subministrament d’aigua  a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment i millora  de la xarxa de subministrament públic conformada pels circuits d’abastament d’aigua i serveis de clavegueram. Aquesta vegada, arrel de l’informe de l’àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, l’empresa que gestiona el servei d’aigua, Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, ens ha encarregat la renovació de les canonades de la xarxa d’aigua de la zona Migdia. Actualment, estem amb les feines d’asfaltage del tram 1 de la rasa practicada al Carrer Migdia, amb creuament al carrer Rajolers. També hem començat a fer una rasa al costat de l’Escola Migdia.

Galeria de Fotos:

Estàs buscant una empresa especialitzada en canalitzacions de gas, aigua i electricitat a Girona i Barcelona?

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament d’aigua per casa teva o la teva població, OSG Serveis Grup és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic: