CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Projecte de Renovació de l’enllumenat públic de Tossa de Mar (Girona – Costa Brava) | Març 2019

Tossa de Mar.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum de Baixa Tensió, hem començat els treballs per a la formació de diferents rases de Baixa Tensió a la zona residencial nord de Tossa de Mar (Girona – Costa Brava) per encàrrec de l’Ajuntament de Tossa de Mar. El projecte contempla la renovació de l’enllumenat públic d’aquesta zona residencial, on s’ha fet diferents obres de canalització que afecten la circulació de vehicles en diferents carrers d’aquesta part de la vila, provocant la restricció als carrers del barri només per als veïns. Uns dels carrers més afectats ha estat el carrer del Pintor Oscar Zügel. Les diferents rases practicades s’han fet a la calçada enrasada amb tub corrugat de 90 mil·límetres.

Canalització d’un circuit de Baixa Tensió per al nou enllumenat públic a Tossa de Mar

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment i millora  de la xarxa de l’enllumenat públic conformada pels circuits de baixa i mitja tensió. Aquesta vegada s’ha fet el projecte de renovació de l’enllumenat de la part nord residencial a Tossa de Mar  per encàrrec de l’Ajuntament de Tossa de Mar, que millora substancialment la xarxa d’enllumenat públic de la zona nord de la vila. S’han realitzat diferents rases per canalitzar el circuit de l’enllumenat, amb 40 centímetres d’amplada i 90 centímetres de profunditat. Consta d’un circuit de baixa tensió entubat en sec amb tub corrugat de 160 mm.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament de la llum per casa teva, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar