CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Projecte de Renovació de l’enllumenat públic de Tossa de Mar (Girona – Costa Brava) | Finalització feines a la Platja de la Mar Menuda | Maig 2019

Tossa de Mar.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum de Baixa Tensió, hem finalitzat els treballs per a la formació de diferents rases de Baixa Tensió al Passeig Marítim de Tossa de Mar (Girona – Costa Brava) per encàrrec de l’Ajuntament de Tossa de Mar. El projecte contempla la renovació de l’enllumenat públic d’aquesta zona, on s’ha fet diferents obres de canalització que afecten la circulació de vianants per part del passeig marítim de la vila. Les diferents rases practicades s’han fet a la vorera  enrasada amb tub corrugat de 90 mil·límetres.

Canalització d’un circuit de Baixa Tensió per al nou enllumenat públic a Tossa de Mar

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment i millora  de la xarxa de l’enllumenat públic conformada pels circuits de baixa i mitja tensió. Aquesta vegada s’ha fet el projecte de renovació de l’enllumenat de  part del Passeig Marítim de Tossa de Mar  per encàrrec de l’Ajuntament de Tossa de Mar, que millora substancialment la xarxa d’enllumenat públic de la zona.

S’han realitzat diferents rases per canalitzar el circuit de l’enllumenat, amb 80 centímetres d’amplada i 40 centímetres de profunditat, amb una llargada de 180 metres. S’ha hagut de retirar el panot vermell buixardat de 40 x 40. Consta de dos circuits de baixa tensió entubats amb tub corrugats de polietilè de 63 mil·límetres de diàmetre nominal (tub PE 63 DN) per als circuits que subministrarà l’enllumenat públic, i un circuit de baixa tensió entubat amb tub corrugat de polietilè de 90 mil·límetres de diàmetre nominal (tub PE 90 DN) per al subministrament elèctric dels banys dels submarinistes.  També s’ha aprofitat l’obertura d’aquesta rasa, per fer la instal·lació d’un tub de polietilè de 90 mil·límetres de diàmetre per a les aigües terciàries (són aigües que han d’anar a parar a la depuradora del poble, abans d’anar a parar al mar o a la conca del riu)  i un tub de  polietilè de 110 de diàmetre nominal (tub PE 110 DN) per desaigua per impulsió, (aquest ha estat instal·lat per la companyia d’Aigües SOREA).

Juntament amb la rasa s’han fet 8 arquetes de 40 x 40 centímetres prefabricades amb formigó, i que serviran de registre de l’enllumenat públic del Passeig Marítim de Tossa de Mar, més una arqueta de 60 x 60 centímetres,  construïda  de totxana ceràmica i que tindrà la funció de registre principal  del quadre elèctric i sortida al Fanals.  Les tapes de les arquetes són de foneria EP .

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament de la llum per casa teva, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar