CAT ESP
< tornar
Giratoria i acopi de plaques

Canalitzacions | Nova Rasa de Mitja Tensió per Centre Comercial Portalloret a LLoret de Mar(Costa Brava, Girona) | Maig 2018

Lloret de Mar.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora de llum i electricitat, hem començat els treballs per a la formació d’una nova rasa de Mitja Tensió a Lloret de Mar (Girona). Les obres de canalització seran per calçada i serviran per soterrar una nova línia de Mitja Tensió per al nou centre comercial PortaLloret.

Canalització d’un nou circuit de Mitja Tensió per al Nou Centre Comercial PortaLloret

L’obertura d’aquesta rasa practicada per la nostra subcontracta OCPalamos,  s’ha realitzat a la calçada que té una llargada de 1700 metres, una fondària d’ 1 metre i 10 centímetres i 20 cm d’ample. i forma part del projecte per porta la primera línia de Mitja Tensió que donarà subministrament al nou centre comercial  PortaLloret, situat a l’avinguda de les Alegries s/n i que segons el web de l’Ajuntament de Lloret de Mar, la seva inauguració serà al novembre de 2018. En aquest tipus de rasa, s’ha de implementar una secció de tub de  200 mm, placa i cinta per fer el transport correcte de la línia de Mitja Tensió. A les fotos podeu veure acopi de terres, acopi de 1700 metres de tub de 200 mm portat de la fàbrica de tubs corrugats de Tarragona, acopi de plaques de llum. S’ha fet un tancat perimetral de l’obra, de la maquinària i el material abastat.

Galeria de Fotos: