CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Nova rasa de llum de Mitja Tensió al camí de la Mota de Sant Pere Pescador (Girona- Costa Brava) | Desembre 2018

Sant Pere Pescador.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum de Mitja Tensió, hem fet els treballs per a la formació d’una rasa de Mitja Tensió al Camí de la Mota de Sant Pere Pescador (Girona – Costa Brava) per encàrrec de la empresa COMSA. Les obres de canalització han afectat la calçada i la zona de medi natural que hi ha al camí de la Mota de Sant Pere Pescador.

Canalització d’un circuit de Mitja Tensió per al subministrament de llum a Sant Pere Pescador

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment i millora  de la xarxa de subministrament de llum conformada pels circuits de baixa i mitja tensió. Aquesta vegada s’ha fet una nova rasa per encàrrec de l’empresa COMSA, que ha de fer el subministrament de l’electricitat amb un  circuit de Mitja Tensió. L’obertura d’aquesta rasa s’ha realitzat a la calçada  amb una llargada de 350 metres, 40 centímetres d’amplada i 1 metre 10 centímetres de profunditat. Consta de dos circuit de mitja tensió a cel obert i per calçada.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament de la llum per casa teva, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar