CAT ESP
< tornar
Canalitzacio de llum baixa tensió al Carrer Figuerola amb Carrer Cerveri de Girona-02

Canalitzacions | Nova rasa de llum de Baixa Tensió al Carrer Figuerola de Girona | Març 2019

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum de Baixa Tensió, hem fet els treballs per a la formació d’una rasa de Baixa Tensió al Carrer  Figuerola i al Carrer Cerverí de Girona per encàrrec de la empresa COMSA. Les obres de canalització afecten la circulació de vehicles en el mateix carrer Figuerola i l’accés al carrer Cerverí, aquest últim restarà tancat mentre durin les obres de canalització. També afecten part de la vorera i la zona d’aparcament que hi ha als esmentats carrers.

Canalització d’un circuit de Baixa Tensió per al subministrament de llum a Girona Ciutat

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment i millora  de la xarxa de subministrament de llum conformada pels circuits de baixa i mitja tensió. Aquesta vegada s’ha fet una nova rasa per encàrrec de l’empresa COMSA, que ha de millorar la xarxa de subministrament de l’electricitat amb un  circuit de Baixa Tensió. L’obertura d’aquesta rasa s’ha realitzat a la calçada amb una llargada total entre els dos carrers de 590 metres, amb 40 centímetres d’amplada i 90 centímetres de profunditat. Consta d’un circuit de baixa tensió entubat en sec amb tub corrugat de 160 mm.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament de la llum per casa teva, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar