CAT ESP
< tornar
Treballs de canalització al carrer Sant Pau de Roses - Rasa de circuit Baixa Tensió

Canalitzacions | Nova rasa de llum de Baixa Tensió al Carrer Sant Pau de Roses (Girona- Costa Brava) | Novembre 2018

Roses.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum de Baixa Tensió, hem fet els treballs per a la formació d’una rasa de Baixa Tensió al Carrer de Sant Pau de Roses (Girona – Costa Brava) per encàrrec de la empresa ELECNOR. Les obres de canalització han afectat la vorera i la zona d’aparcament que hi ha al carrer Sant Pau de Roses.

Canalització d’un circuit de Baixa Tensió per al subministrament de llum a Roses

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment i millora  de la xarxa de subministrament de llum conformada pels circuits de baixa i mitja tensió. Aquesta vegada s’ha fet una nova rasa per encàrrec de l’empresa ELECNOR, que ha de fer el subministrament de l’electricitat amb un  circuit de Baixa Tensió. L’obertura d’aquesta rasa s’ha realitzat a la calçada amb una llargada de 90 metres, 40 centímetres d’amplada i 90 centímetres de profunditat i  també a la vorera on hi guals. Consta d’un circuit de baixa tensió entubat en sec amb tub corrugat de 160 mm.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament de la llum per casa teva, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar