CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Nova Rasa de llum de Baixa Tensió per al subministrament del nou Burguer King de Girona | Octubre 2018

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora de llum i electricitat, hem començat els treballs per a la formació d’una nova rasa de Baixa Tensió al sector Güell de Girona per encàrrec de SELCAT. Les obres de canalització  afectaran la vorera i el carril-bici ubicats a l’avinguda Josep Tarradelles de Girona.

Canalització d’un circuit de Baixa Tensió des del nou Centre de Transformació de la zona Güell de Girona

Aquesta nova rasa es fa per encàrrec de l’empresa SELCAT, que ha de fer el subministrament de l’electricitat amb un circuit de Baixa Tensió per al nou Burguer King que estarà ubicat al sector Güell.  L’obertura d’aquesta rasa s’ha realitzat a la vorera amb una llargada de 60 metres, 80 centímetres d’amplada i 70 centímetres de profunditat i consta d’un circuit de baixa tensió de un sol cable sense entubar, que connectarà el nou establiment amb el centre de transformació ubicat al que serà el nou centre geriàtric del sector Güell. S’han retirat les peces de formigó, que seran reutilitzades quan es faci la reposició de la vorera, i només s’haurà de substituir contades peces que s’han trencat en iniciar l’obertura de la rasa. També es cobrirà amb una capa de 30 centímetres de sauló sota les peces de formigó el circuit de baixa tensió.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització dels serveis de subministrament llum i electricitat , OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar