CAT ESP
< tornar
Obertura de nova rasa per al subministrament dels serveis d'aigua al Carrer Saragossa de Girona

Canalitzacions | Nova Rasa de canalització del subministrament d’aigua a Girona | Octubre 2018

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament d’aigua potable, aquesta  setmana estem hem obert una nova rasa al Carrer Saragossa de Girona (Girona) per encàrrec de les Aigües de Girona, Salt i Sarrià. Les obres que afecten la vorera i part dels aparcament que hi al carrer Saragossa, s’estan portant terme per fer la substitució d’una antiga canonada del servei d’aigua i crea un nou tram per ampliar el subministrament a la zona.

Obertura de rasa per a canalitzar els serveis d’aigua a Girona

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis d’aigua a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és la renovació de la xarxa de subministrament d’aigua potable, això comporta fer obres a les voreres o a la calçada per fer la substitució de canonades que són antigues i ja no poden donar el servei de forma adequada, bé per que tenen pèrdues o bé perquè estan fetes de materials que amb el desgast del temps poden ser nocives pels usuaris de la xarxa. Aquest cop, s’està fent al Carrer Saragossa de Girona, on s’ha obert al panot de la vorera una rasa de 300 metres de llarg, 60 centímetres d’ample i 45 centímetres de fondària. Es farà la reposició del panot arrencat per fer la rasa, i s’emplenarà amb 30 centímetres de sauló sota el panot.

Galeria de Fotos:

 

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament d’aigua per casa teva, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar