CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Nova Rasa de Baixa Tensió a Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa, Girona) | Setembre 2018

Cabanes.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora de llum i electricitat, hem començat els treballs per a la formació d’una nova rasa de Baixa Tensió a la vila de Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa, Girona) per encàrrec de COMSA. Les obres de canalització  afectaran el Carrer  dels Valls fins el Carrer Llorenç Espigol  impedint la circulació de vehicles i públic  en general fins que durin les obres de canalització.  També des de la web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, s’informa que el Carrer Llorenç Espigol estarà tancat  i l’accés a l’escola pel Carrer dels Valls romandrà també  tancat des de les 8 del matí fins les 5 de la tarda.

Canalització d'un circuit de Baixa Tensió a Sant Feliu de Pallerols

Aquesta nova rasa es fa per encàrrec de l'empresa COMSA, que ha de canviar les línies existent per millorar la qualitat del subministrament en aquest tram del Carrer Llorenç Espigol. L'obertura d'aquesta rasa s'ha realitzat a la calçada amb una llargada de 125 metres, que conté un parell de trams amb vàries entrades i sortides a les finques del carrer. Consta d'un circuit de baixa tensió, tot ell entubat amb tub corrugat de 160 mm. Com hem dit el traçat és per calçada amb diferents tipus de reposició en funció de la ubicació de la rasa: llambordes de pedra natural de 20 x 10 centímetres i peces de pedra natural de 60 x 40 centímetres; una part de la calçada formada de formigó s'haurà de refer la pastilla sencera amb unes mides de 3.00 x 1.50 metres (unes 18 unitat fetes adhoc). El projecte marcava un temps d'execució aproximat de 7 dies.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització de serveis o subministres, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar