CAT ESP
< tornar
Obres de soterrament de la línia aèria de llum de Baixa Tensió als carrers Besalú i Sant Pere de Figueres

Canalitzacions | Nova Rasa de Baixa Tensió a Figueres (Alt Empordà,Girona) | Novembre 2018

Figueres.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora de llum i electricitat, hem començat els treballs per a la formació d’una nova rasa de Baixa Tensió a Figueres(Alt Empordà, Girona). Les obres de canalització afectaran el Carrer Besalú i el Carrer de Sant Pere, dos carrers de la zona comercial del centre de Figueres i que es troben molt a prop del Museu Dalí. Aquesta afectació serà s al transit i als vianants fins que durin les obres de canalització.

Canalització d’un circuit de Baixa Tensió a Figueres

L’obertura d’aquesta rasa  s’ha realitzat al panot de pedra natural que hi ha al carrer amb una llargada de  45 metres, una fondària de 90 centímetres i 40 cm d’ample. Consta de dos circuit de baixa tensió, tot ells entubat en sec (això vol dir sorra neta) amb tub corrugat de 160 mm. Tindrà, a més, un  entubat de 90 mm per als serveis d’enllumenat públic de la població i 2 tubs de PVC de 63 mm per  als circuïts de telecomunicacions (fibra òptica dels diferents operadors) en un tram de 20 metres al Carrer Besalú i un altre de 25 metres al Carrer Sant Pere. Es farà la reposició de les peces de pedra natural que hi ha a la calçada d’aquest carrer de vianants.   Aquesta rasa s’ha practicar a la població per modificar l’actual circuït aeri que la companyia elèctrica tenia en aquest carrer i soterrar el circuit nou, i donar servei al nou edifici construït en aquest carrer tan cèntric de la capital empordanesa.

Galeria de Fotos:

 

Si  necessites fer una canalització de serveis o subministres, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar