CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Nova Rasa de Baixa Tensió a Breda (La Selva,Girona) | Agost 2018

Breda.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora de llum i electricitat, hem començat els treballs per a la formació d’una nova rasa de Baixa Tensió a Breda(La Selva, Girona), per encàrrec de COMSA. Les obres de canalització afectaran el Carrer  Prat  que estarà afectat al transit i públic  en general fins que durin les obres de canalització.

Canalització d’un circuit de Baixa Tensió a Breda

L’obertura d’aquesta rasa  s’ha realitzat a la calçada amb una llargada de 15 metres, una fondària de 90 centímetres i 40 cm d’ample. Consta d’un circuit de baixa tensió, tot ell entubat amb tub corrugat de 160 mm. Tindrà, a més, un doble creuament entubat de 160 m, un tram de 10 metres i un altre de 11.5 metres, anirà tot formigonat. Aquesta rasa s’ha practicar a la població per modificar l’actual circuït aeri que la companyia elèctrica tenia en aquest carrer i soterrar el circuit nou.

Galeria de Fotos:

 

Si  necessites fer una canalització de serveis o subministres, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar