CAT ESP
< tornar

Canalitzacions | Construcció d’una Escullera per a torre de Mitja Tensió a Canet d’Adri (Girona) | Agost 2018

Canet d’Adri.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora de llum i electricitat, hem començat els treballs per a la formació d’una escullera per a una torre de mitja tensió a Canet d’Adri (Girona). Els aiguats que s’han precipitat durant el mes de juliol i agost, han fet que la base d’una de les torres de la xarxa elèctrica de mitja tensió que passa per la població de Canet d’Adri i Cartellà, s’hagi descarnat per sota la cimentació. Aquest falta de ferm, si no es repara en breu podria arribar a fer caure la torre, amb les conseqüents molèsties que portaria en el subministrament de llum als clients de la zona.

Construcció d’una escullera (mur de rocalla) per contenir la base d’una torre

La construcció d’aquesta escullera, també coneguda com a mur de rocalla, té com a finalitat la contenció de la base d’una torre de la xarxa elèctrica de mitja tensió ubicada a la zona. Les tasques portades a terme, ha estat el rebaix del terreny natural i s’ha començat a col·locar  estructuralment  les pedres. Es  farà un bancal per salvaguardar l’alçada ja que es molta base, estem parlant d’uns 15 metres amb forma piramidal i una alçada de 7 metres, que un cop estigui finalitzada la escullera tindrà una alçada total de 12 metres, entre pedres de grans dimensions i pedres petites. Les feines de remoure i col·locar tot aquest volum de pedra s’ha encarregat a l’empresa  Andreu.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització de serveis o subministres, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar