CAT ESP
< tornar
Averia en circuit de MItja Tensió al Carrer Pep Ventura de Salt

Canalitzacions | Averia en un circuit de Llum de Mitja Tensió de 25 kV a Salt – Sortida d’Urgència | Novembre 2018

Salt.- A OSG Serveis Grup com a empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum de Mitja Tensió, aquest cap de setmana hem hagut de fer una sortida d’urgència per una averia en un circuit de llum de Mitja Tensió de 25 kV al Carrer Pep Ventura amb Carrer Doctor Castany de Salt (Girona). Les obres que s’han hagut de fer  amb urgència el divendres a la tarda, dissabte al matí i que varen continuar fins el dilluns al matí, afecten la vorera i part de carril bici que hi ha al carrer Pep Ventura, així com l’encreuament amb el carrer Doctor Castany.

Obertura de rases per localitzar l’averia de llum

Unes de les feines que OSG Serveis Grup, com empresa canalitzadora dels serveis de subministrament de llum a diferents poblacions de la província de Girona i Barcelona, és el manteniment  de la xarxa de subministrament de llum conformada pels circuits de baixa i mitja tensió, això comporta en cas de averia, fer sortides d’urgència i fer les obres a les voreres o a la calçada amb la finalitat de localitzar ràpidament on s’ha produït el tall i restablir el subministrament als clients el més aviat possible i la màxima seguretat. . Aquest cop, s’ha hagut d’actuar el divendres a  la tarda, el dissabte al matí i tot el dilluns per resseguir la línia i localitzar el tall que s’ha de sanejar i que provoca la manca de subministrament als abonats de la zona. Els tècnics ha pogut determinar que el tros de circuit afectat, es troba sota d’un bloc de pisos del carrer Pep Ventura,  on s’ha obert diferents rases al panot de la vorera i a la calçada amb diferents llargades i profunditats.

Galeria de Fotos:

Si  necessites fer una canalització del serveis de subministrament de la llum per casa teva, OSG Serveis Grup, és la teva empresa especialitzada en projectes de canalització a Girona i Barcelona, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic:

o també et pot interessar