CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc per rehabilitació de façana i balcons en un edifici de Barcelona | Novembre 2018

Barcelona.- A OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, ha finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc al Passeig Fabra i Puig de Barcelona.  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació  i reparació de la façana, on OSG Serveis Grup a més de fer la instal·lacció, farà les tasques de repicar i remoció del arrebossat de morter que està molt deteriorat pel pas del temps.

Per realitzar aquestes de rehabilitació i reparació  de la façana i els balcons, ha estat necessari fer el disseny i instal·lació d’una bastida Dorpa tubular de marc, amb un total de 1000 metres quadrats instal·lats. La instal·lació de la primera fase d’aquesta bastida tindrà una durada aproximada de quatre mesos.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar