CAT ESP
< tornar
Lloguer de bastida tubular per rehabilitar una façana d'un edifici de Sitges

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc per rehabilitació de façana en un edifici de Sitges (Barcelona) | Desembre 2018

Sitges.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc  en un edifici del carrer Sol de Sitges (El Garraf-Barcelona).  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació  i reparació de la façana.

Per realitzar aquestes tasques de rehabilitació i reparació  de la façana d’aquest edifici de Sitges, ha estat necessari fer el disseny i instal·lació d’una bastida DORPA tubular de marc de doble passera (o,70 metres d’ample), i amb un total de 400 metres quadrats instal·lats. La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada aproximada de quatre mesos.

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada o demanar un pressupost al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

Demana un pressupost de muntatge i lloguer d’una bastida tubular de marc

Has decidit rehabilitar la façana del edifici? Nosaltres ho fem possible.

  Adjuntar arxius:

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

  O també et pot interessar…

  Visita altres serveis d’instal·lació i lloguer de bastides

  OSG Serveis Grup, a més del servei de disseny, instal·lació i manteniment de bastides DORPA tubular de marc a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis  i productes relacionas amb  el disseny, muntatge i lloguer de bastides per particulars i empreses.