CAT ESP
< tornar
Lloguer de bastida tubular per rehabilitar una façana d'un edifici de Sitges

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc per rehabilitació de façana en un edifici de Sitges (Barcelona) | Desembre 2018

Sitges.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc  en un edifici del carrer Sol de Sitges (El Garraf-Barcelona).  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació  i reparació de la façana.

Per realitzar aquestes tasques de rehabilitació i reparació  de la façana, ha estat necessari fer el disseny i instal·lació d’una bastida Dorpa tubular de marc de doble passera (o,70 metres d’ample), i amb un total de 400 metres quadrats instal·lats. La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada aproximada de quatre mesos.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar