CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc per neteja de façana a Girona | Novembre 2018

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides tubular de marc a Girona i Barcelona província, ha finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc en una comunitat de propietaris de Girona capital, per encàrrec d’una empresa gironina de rehabilitació de façanes.  La bastida instal·lada al carrer del Riu Ridaura de Girona, serà per realitzar els treballs de neteja de la façana, que es tracta d’una façana d’obra vista de totxana ceràmica de cara vista de color blanc, que amb el pas del temps i la pol·lució habitual de la ciutat, s’ha anat embrutint.

 Per realitzar aquestes tasques de neteja de de la façana ha estat necessari fer el disseny i instal·lació d’una bastida Dorpa tubular de marc de 9 alçades, amb plataformes de doble passera fins a 70 centímetres i un total de 850 metres quadrats instal·lats. La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada aproximada de dos mesos.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar