CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida tubular de marc i multidireccional per reparació de balcons d’un edifici plurifamiliar del Carrer d’en Tissó de Barcelona | Gener 2020

Barcelona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida DORPA tubular de marc i multidireccional en un edifici del Carrer d’en Tissó de Barcelona.  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació dels balcons d’un edifici amb façana d’obra vista de la capital catalana.

Per realitzar aquestes tasques de rehabilitació i reparació dels balcons d’aquest edifici del carrer d’En Tissó de Barcelona, ha estat necessari fer el disseny i la instal·lació d’una bastida DORPA tubular de marc i multidireccional amb doble passera de 70 centímetres d’ample i una base peatonal de 2 metres per facilitar el transit de vianants per la vorera on es troba instal·lada. La superficie total instal·lada de bastida ha estat de 460 metres quadrats.  La instal·lació d’aquesta bastida ha tingut una durada 2 mesos aproximadament, temps que es necessitava per fer les feines de reparació dels balcons d’aquest edifici plurifamiliar de la ciutat de Barcelona.

Galeria de fotos:

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada o demanar un pressupost al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

Demana un pressupost de muntatge i lloguer d’una bastida tubular de marc

Has decidit rehabilitar la façana del edifici? Nosaltres ho fem possible.

  Adjuntar arxius:

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

  O també et pot interessar…

  Visita altres serveis d’instal·lació i lloguer de bastides

  OSG Serveis Grup, a més del servei de disseny, instal·lació i manteniment de bastides DORPA tubular de marc a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis  i productes relacionas amb  el disseny, muntatge i lloguer de bastides per particulars i empreses.