CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida DORPA tubular de marc per la rehabilitació de façana d’un edifici plurifamiliar del Carrer Entença de Barcelona | Gener 2020

Barcelona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida DORPA tubular de marc en un edifici del Carrer Entença de Barcelona.  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació de la façana obra vista de la capital catalana.

Per realitzar aquestes tasques de rehabilitació i reparació de la façana d’aquest edifici del carrer Entença, 196 de Barcelona, ha estat necessari fer el disseny i la instal·lació d’una bastida DORPA tubular de marc amb doble passera de 70 centímetres d’ample. La superficie total instal·lada de bastida ha estat de 270 metres quadrats.  La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada de 4 mesos aproximadament, temps que es necessitarà per fer les feines de reparació i rehabilitació de la façana d’aquest edifici plurifamiliar de la Nova Esquerra de l’Eixample de Barcelona.

Galeria de fotos:

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada o demanar un pressupost al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

Demana un pressupost de muntatge i lloguer d’una bastida tubular de marc

Has decidit rehabilitar la façana del edifici? Nosaltres ho fem possible.

  Adjuntar arxius:

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

  O també et pot interessar…

  Visita altres serveis d’instal·lació i lloguer de bastides

  OSG Serveis Grup, a més del servei de disseny, instal·lació i manteniment de bastides DORPA tubular de marc a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis  i productes relacionas amb  el disseny, muntatge i lloguer de bastides per particulars i empreses.