CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida DORPA tubular de marc per la rehabilitació de balcons-jardineres d’un edifici plurifamiliar del Carrer Via Augusta de Barcelona | Primera Fase | Febrer 2020

Barcelona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida DORPA tubular de marc en un edifici del Carrer Via Augusta de Barcelona.  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació i reparació dels balcons-jardinera d’aquest edifici d’ obra vista de la capital barcelonina. Tot just ens trobem en una primera fase, ja que la reparació d’aquests elements de façana es farà en vàries fases al llarg de l’any.

Per realitzar aquestes tasques de rehabilitació i reparació dels balcons i les seves respectives jardineres  d’aquest edifici del carrer Via Augusta, 318 de Barcelona, ha estat necessari fer el disseny i la instal·lació d’una bastida DORPA tubular de marc amb doble passera de 70 centímetres d’ample i amb una base vianal de 3×3 per facilitar la sortida de vehicles a la via pública. La superficie total instal·lada de bastida en aquesta primera fase ha estat de 600 metres quadrats.  La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada de 4 mesos aproximadament, temps que es necessitarà per fer les feines de reparació i rehabilitació de les jardineres integrades en els balcons  d’aquest edifici plurifamiliar d’obra vista de Barcelona. Un cop finalitzats els treballs d’aquesta primera fase, es desmuntarà la bastida per tornar a ser instal·lada en la següent fase i procedir a fer les reparacions pertinents.

Galeria de fotos:

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada o demanar un pressupost al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

Demana un pressupost de muntatge i lloguer d’una bastida tubular de marc

Has decidit rehabilitar la façana del edifici? Nosaltres ho fem possible.

  Adjuntar arxius:

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

  O també et pot interessar…

  Visita altres serveis d’instal·lació i lloguer de bastides

  OSG Serveis Grup, a més del servei de disseny, instal·lació i manteniment de bastides DORPA tubular de marc a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis  i productes relacionas amb  el disseny, muntatge i lloguer de bastides per particulars i empreses.