CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc per rehabilitació de façana i balcons en un edifici de Calonge (Costa Brava) | Març 2019

Calonge.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc en un edifici del carrer Ponent de Calonge (Girona – Costa Brava).  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de rehabilitació  i reparació de la façana i dels balcons.

Per realitzar aquestes tasques de rehabilitació i reparació  de la façana i dels balcons, ha estat necessari fer el disseny i instal·lació d’una bastida Dorpa tubular de marc de passera simple (o,35 metres d’ample), i amb un total de 400 metres quadrats instal·lats. La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada aproximada de tres mesos.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar