CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i instal·lació d’una bastida tubular de marc per pintar una façana a Salt (Girona) | Juny 2018

Salt.- A OSG Serveis Grup com a empresa dedicada al lloguer i muntatge de bastides a  Girona i Barcelona província, hem fet la instal·lació d’una bastida DORPA tubular de marc per realitzar els treballs de rehabilitació de façana posterior d’un edifici de la vila de Salt (Girona). Amb el lloguer d’aquesta bastida tubular de marc  que s’ha instal·lat al carrer Pau Casals, el client farà les feines de pintura per rehabilitar   la façana posterior d’aquest edifici de Salt.

Bastides de Façana per a treballs de pintura – Bastida tubular de marc

El projecte constructiu ha requerit del muntatge d’una bastida DORPA tubular de marc amb plataformes de 0,64 d’ample a 5 altures per a la planta baixa i les dues plantes que té aquesta casa i 7 nivells per a la columna de l’ascensor.  El muntatge d’aquesta bastida té una certa dificultat pel poc espai  existent entre la paret de l’edifici adjacent i la columna de l’ascensor, però que els tècnics d’OSG Serveis Grup, amb la seva llarga experiència en disseny i muntatge de bastides  de façana, han solucionat eficientment.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en emplenar el nostre formulari de contacte per demanar un pressupost de lloguer de bastida